Stocksund Entreprenad AB

Helhetslösningen för hem och företag

Stocksund Entreprenad AB är ett familjärt företag med mer än 30 års erfarenhet av bygg- och renoveringsbranschen. För oss är varje projekt unikt och vi arbetar alltid hårt för att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntninga. Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna, materialen och trenderna inom vår bransch, och arbetar hårt för att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

Vi är specialiserade på renoveringar och ombyggnationer av badrum, kök och andra utrymmen i hemmet. Vi tar oss an projekt i alla storlekar, från mindre uppdateringar till mer omfattande renoveringar och ombyggnationer. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre uppdatering eller en större renovering, kan vi hjälpa till att skapa ett utrymme som du kommer att älska att använda och visa upp.

Vår filosofi är att alltid sätta kunden i fokus. Vi strävar efter att upprätthålla öppen kommunikation och att alltid leverera en hög standard av hantverk och service. Vi vet att renoveringar och ombyggnationer kan vara stressiga och vi gör allt vi kan för att göra processen så smidig och problemfri som möjligt.

Jag hoppas att detta ger dig en bättre förståelse för vem vi är och vad vi kan erbjuda. Du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt nästa renoveringsprojekt.

Denna policy är till för skydda den personliga information som samlats in från företagets kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners och anställda. Inom vår verksamhet hanteras dagligen olika typer av personuppgifter. I det läget omfattas vårt bolag av det ansvar som slås fast i Dataskyddsförordningen, GDPR. Där definieras personuppgift som alla uppgifter som, indirekt eller direkt, kan härledas till en specifik person. Det kan gälla personnummer, namn, foto, lokalisering, IP-adress etc. Kring detta ska alla organisationer, och så även vi, vidta tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder.

Kontakt

Besöksadress